Sektörel Eğitim Programı (SEP) Kapsamında Yalın Üretim ve 5S Uygulamaları Üzerine Online Eğitim Verildi

Sektörel Eğitim Programı (SEP) kapsamında Nill’s Mobilya ve bazı diğer kurumlarda uygulamalı mühendislik eğitimlerine devam eden Orman Endüstri Mühendisliği 4. Sınıf öğrencilerimize ve Nill’s Mobilya birim sorumlularına bölümümüz öğretim elemanı ve Bursa Teknik Üniversitesi Mobilya ve Ahşap Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUM) Müdürü Dr. Çağatay TAŞDEMİR tarafından Yalın Üretim ve 5S Uygulamaları üzerine online eğitim verildi.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü ve MAUM, pandemi süreci boyunca uzaktan eğitim formatında dahi olsa paydaşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmaya ve çeşitli konularda eğitim faaliyetlerine devam edecektir.

14 Aralık 2020